Τρίκαλα: Σύσκεψη Σωματείων του Π.Α.ΜΕ. ενόψει Εργατικής Πρωτομαγιάς

09:54 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ευρεία σύσκεψη Εργατικών Σωματείων και Φορέων διοργανώνεται σήμερα στο 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, από την Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.), για την προετοιμασία των εκδηλώσεων της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Με σύνθημα “με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά”, οι εκπρόσωποι των Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη του Π.Α.ΜΕ. καλούνται να συζητήσουν για την καλύτερη οργάνωση της φετινής Πρωτομαγιάτικης απεργίας,

έχοντας ήδη προγραμματίσει “εβδομάδα δράσης” από τις 24 έως τις 30 Απριλίου. Σ’ αυτό το πλαίσιο σχεδιάζονται πολιτιστικές εκδηλώσεις, εξορμήσεις αλλά και περιοδείες, με στόχο τα Σωματεία να συμμετέχουν με μαζικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, σε χώρους δουλειάς και συνοικίες. Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ., θα είναι αφιερωμένη στην οργάνωση της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τονίζοντας πως “δεν αφήνουμε ούτε ώρα χαμένη για την οργάνωση αγωνιστικής απάντησης των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, μέσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, με κλιμάκωση Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα