Τρίκαλα: “Κατ’ οίκον” δενδρύλλια κάνναβης από 22χρονο και 26χρονο

17:33 20/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για καλλιέργεια κάνναβης συνελήφθησαν ένας 22χρονος και ένας 26χρονος στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, όπου αστυνομικοί εντόπισαν 12 δενδρύλλια και ποσότητα δύο κιλών περίπου της ναρκωτικής ουσίας.

Μετά από μεθοδευμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο νεαρούς χθες το απόγευμα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 22χρονο

να καλλιεργεί 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 10 εκατοστά έως 2,5 μέτρα, στην αυλή εγκαταλελειμμένης οικίας στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Σε έρευνα, δε, στην εγκαταλελειμμένη αλλά και στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 520 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού – κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 26χρονο ημεδαπό να καλλιεργεί 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 60 εκατοστά έως 2 μέτρα, στην αυλή του σπιτιού του, στην ευρύτερη περιοχή Φαρκαδόνας, έξι από τα οποία είχαν αποψιλωθεί πλήρως από τον 26χρονο. Σε έρευνα, επίσης, που έγινε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1.325 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Την σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα