Τρίκαλα: Δημοπρασίες για το Δημοτικό Κολυμβητήριο και ασφαλτοστρώσεις

15:37 11/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο εργολαβίες, για ασφαλτοστρώσεις και την ανακαίνιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, δημοπρατεί ο Δήμος Τρικκαίων τη Μεγάλη Πέμπτη.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, από δημοτικούς πόρους διατίθεται ποσό 600.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευές και βελτιώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, αποκαθιστώντας ζημιές που σημειώθηκαν κατά την περίοδο του χειμώνα, καθώς και από εργασίες εγκατάστασης δικτύων Οργανισμών κοινής ωφέλειας. Η δεύτερη δημοπρασία αφορά στην ανακατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στην περιοχή της Μπάρας, με κονδύλι

393.000 ευρώ προερχόμενο από χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Προβλέπονται, δε, εργασίες εντός του κτιρίου, στην πισίνα και τα αποδυτήρια, με παρεμβάσεις και στο σύστημα θέρμανσης. Να σημειωθεί ότι μετά το Πάσχα ο Δήμος Τρικκαίων σχεδιάζει τη δημοπράτηση άλλων τεσσάρων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 296.000 ευρώ, με αντικείμενο την αγροτική οδοποιία και τις ασφαλτοστρώσεις, στις επτά Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τρικκαίων, όπως και μία ακόμη εργολαβία 200.000 ευρώ, μέσα στον Μάιο, για ασφαλτικές εργασίες στην έδρα του Δήμου.
Έξι εργολαβίες για ασφαλτοστρώσεις έχει σχεδιάσει μέχρι τον Μάιο ο Δήμος Τρικκαίων
Keywords
Τυχαία Θέματα