Τρίκαλα: “Αρωγή” σε άτομα με κινητικά προβλήματα συγκεντρώνοντας καπάκια και μπουκάλια

16:50 7/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μία ακόμη δράση-κάλεσμα προς τους πολίτες να συγκεντρώσουν μπουκάλια και καπάκια προκειμένου να υποστηριχθούν άτομα με κινητικά προβλήματα, ο Τρικαλινός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία “Αρωγή” ολοκλήρωσε μία σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τη συνεχίσει από το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Σήμερα, για σχεδόν τέσσερις ώρες, μέλη του Συλλόγου παρέλαβαν τα ανακυκλώσιμα υλικά που συγκέντρωσαν δημότες, στο χώρο της πλατείας ΟΤΕ,

με σκοπό να αγορασθούν νέα αναπηρικά αμαξίδια. Οι έως τώρα ενέργειες, όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Καϊμά, “έχουν αποδώσει καρπούς, με ανταπόκριση πολιτών απ’ όλη τη χώρα, αφού έχουν παραδοθεί 8 ηλεκτρονικά αναπηρικά αμαξίδια στα Τρίκαλα ή άλλα μέρη της Ελλάδας”. Αισιόδοξο μήνυμα των μελών του Συλλόγου είναι πως “όταν θέτουμε στόχους, μπορούμε να τους επιτύχουμε με τη βοήθεια όλων…”, προσφέροντας αναπηρικά αμαξίδια σε άτομα που τα χρειάζονται. Σημαντική, δε, στην σημερινή δράση, ήταν η προσφορά των νέων παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα