Τρία μετάλλια για τον Α.Γ.Σ. Πρωτέα Σερρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

23:14 3/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Πάτρα προπονητές και αθλητές του Α.Γ.Σ. Πρωτέα Σερρών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό ανδρών και γυναικών.

Η Ελένη Σαλινούδη κατέκτησε το χρυσό στα + 73, ο Βασίλης Μαυρίδης το αργυρό στα +87 και η Ευαγγελία Αναστασιάδου το χάλκινο στα -67. Η Ελένη Σαλινούδη, που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας, θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε τρεις μήνες στη Νότια Κορέα.

Ο Α.Γ.Σ. Πρωτέας Σερρών συνέχισε την παράδοση κατακτώντας την 1η θέση ανάμεσα σε όλα τα σωματεία της Βορείου Ελλάδος και αναδείχθηκε 5ος σε ολόκληρη την Ελλάδα (σε σύνολο 110 σωματείων).

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι δύο προπονητές και ιδρυτές του συλλόγου Παναγιώτης και Σάββας Δανιηλίδης αφού εκτός από τους τρεις αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια, εξαιρετική παρουσία είχαν και οι άλλοι δύο αθλητές, η Νικολέτα Γκαργκαβάνη και ο Θωμάς Λιάπης που προερχόταν από τραυματισμό. Ο Σάββας Δανιηλίδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στα τρία παιδιά που αγωνίστηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που με το ήθος τους και τον προγραμματισμό όλη την χρονιά , με ατελείωτες ώρες δουλειάς και κυρίως αγάπη για αυτό που κάνουν ανταμείφτηκαν με τα μετάλλια. Η Νικολέτα Γκαργκαβάνη στάθηκε λίγο άτυχη με την κλήρωση αλλά με το ταλέντο που διαθέτει, είναι θέμα χρόνου η διάκριση. Στο σύλλογο ζούμε απίστευτες και μοναδικές στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα