Τρεις υπουργοί και ένας υφυπουργός στο Ηράκλειο

12:11 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον ανασχηματισμό προ των πυλών, τετραπλή υπουργική παρουσία καταγράφεται στο Ηράκλειο σήμερα και αύριο, με τους υπουργούς Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, να κάνουν την αρχή και με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη να ακολουθεί αύριο. Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε νωρίτερα στην Περιφέρεια, όπου ερωτηθείς σχετικά με το θέμα του ανασχηματισμού

δήλωσε: «Έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα, υπάρχουν εκκρεμότητες που χειρίζεται ο Πρωθυπουργός. Θα υπάρξει restart κυβερνητικό. Αλλάζουν τα πρόσωπα αλλά όχι η κυβερνητική πολιτική». Aυτή την ώρα βρίσκεται στο Βενιζέλειο και αργότερα θα μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Ο κ. Κουρουμπλής θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών σε συνέδριο για την καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την έξυπνη εξειδίκευση, στο οποίο μεταξύ των ομιλητών είναι και ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης. Ο Γιώργος Σταθάκης αναμένεται αύριο στο Ηράκλειο για να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του δήμου.
Σημειώνεται ότι τον υπουργό Υγείας συνοδεύει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, ο οποίος θα επισκεφθεί Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας και θα έχει επαφές με τη δημοτική αρχή Ηρακλείου και στελέχη της Υγειονομικής Περιφέρειας ενόψει της ίδρυσης και λειτουργίας στα αστικά κέντρα της Κρήτης 25 τοπικών μονάδων υγείας μέσα στο ερχόμενο έτος. Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και άλλοι συλλογικοί τοπικοί φορείς, κατά την άφιξη του κ. Ξανθού στο ΠΑΓΝΗ, οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα