Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

16:06 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Φανερά συγκινημένη η 25χρονη Ειρήνη δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της , όταν ο ταμίας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ» κ. Φάνης Καρατζούνης της παρέδωσε το Αναπηρικό αμαξίδιο.

«Είμαι πολύ συγκινημένη για αυτό που μου συμβαίνει. Για μένα είναι ένα όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν να αποκτήσω το δικό μου αμαξίδιο και ιδιαίτερα την πρόεδρο του Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» Ελένη Καϊμά, τους εθελοντές της Ελασσόνας, τους εκπαιδευτικούς μου, το προσωπικό του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής

καθώς και την Αναστασίου Τάσιου που είναι δίπλα μου όλα αυτά χρόνια»

Συγκινημένη δήλωσε και η πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» κα Ελένη Καϊμά που έκανε λόγο για συνέχεια αυτής της προσπάθειας, ώστε και άλλα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους αμαξίδιο. Ανάλογες και οι δηλώσεις του Αντώνη Λιάνου από την ομάδα εθελοντών Ελασσόνας που θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια για να βοηθηθούν κι άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Για ιδιαίτερη χαρά έκανε λόγο και η διευθύντρια του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής κ. Μίνα Λίταινα που είδε την Ειρήνη να ικανοποιείται η επιθυμία της και σε αυτό, όπως τόνισε βοήθησαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Η Ειρήνη έχει τελειώσει τις σπουδές της στον τομέα της πληροφορικής και συνεχίζει στον τομέα της Γεωπονίας. Οι καθηγητές της μιλούν για μια εξαίρετη σπουδάστρια που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους, καθώς παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει προσπαθούσε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.
Keywords
Τυχαία Θέματα