Το Γ. Π.Ν Αλεξανδρούπολης προάγει τον μητρικό θηλασμό

09:53 3/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη συνεργασία του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με το πολυκοινωνικό κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την λειτουργία του προγράμματος κατ’ οίκον επισκέψεων σε λεχώνες που γέννησαν στο νοσοκομείο ώστε να τις βοηθήσουν στον θηλασμό, ανακοίνωσε ο διοικητής του ΓΠΝ Αλεξανδρούπολης Δημ Αδαμίδης κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε στην αίθουσα Μητρότητας των εξωτερικών Μαιευτικών Ιατρείων η επιτροπή θηλασμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα θηλασμού.

Σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου η Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική

καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να εκπαιδεύσει τους αυριανούς γιατρούς έτσι ώστε να μπορούν αποτελεσματικά να βοηθούν τις μητέρες να θηλάσουν.
Η επιτροπή θηλασμού και η Νοσηλευτική Υπηρεσία μέσα από τα μαθήματα του ιατρείου προετοιμασίας μητρότητας – θηλασμού προετοιμάζουν τις μέλλουσες μητέρες για την πιο σημαντική περίοδο της ζωής τους.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν νέες μητέρες με τα παιδιά τους, ο καθηγητής Παιδιατρικής του Δ.Π.Θ. κ. Χατζημιχαήλ, φοιτητές και γιατροί της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής, μαίες του νοσοκομείου και του ΠΕΔΥ Αλεξανδρούπολης, η διευθύντρια και τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, μαίες και ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Ε.

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα