Το Φάκελο «προσλήψεις» άνοιξε ο δήμος Μαρωνείας Σαπών

15:22 3/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπόμνημα με τα προβλήματα και τα αιτήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών υπέβαλε ο δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην έδρα του δήμου, στις Σάπες ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας.

Ο δήμος Μαρώνειας Σαπών με καταγεγραμμένη διαχρονικά οικονομική δυσπραγία δεν συμπεριλαμβάνεται στους Δήμους εκείνους που θα προσλάβουν συμβασιούχους

8μηνων μέσω του ΟΑΕΔ ανέφερε ο δήμαρχος τονίζοντας πως «πρόκειται για μια ανεξήγητη πολιτική απόφαση η οποία πρέπει να αλλάξει και να δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο να απασχολήσει υπαλλήλους και να διεκπεραιώσει υποχρεώσεις του που σήμερα αδυνατεί».

Όσον αφορά στις προσλήψεις σε προσωπικό ο δήμος Μαρωνείας Σαπών ζητά την πρόσληψη 34 συνολικά υπαλλήλων. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για: 7 θέσεις ΤΕ ή ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών, 1 ΤΕ ή ΠΕ Πληροφορικής, 1 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1 ΠΕ Αρχιτεκτόνων, 3 ΤΕ Οικονομικού –Λογιστικού, 2 ΔΕ μαγείρων, 2 ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 3 ΔΕ Μηχανημάτων έργου, 3 ΔΕ Κηπουρών, 2 ΔΕ Τεχνιτών Ύδρευσης, 4 ΥΕ Εργατών Ύδρευσης, 4 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 1 ΥΕ Καθαριστριών (εσωτερικών χώρων).

Όπως ειπώθηκε στη διάρκεια της συνάντησης σοβαρό ζήτημα για το Δήμο Μαρωνείας Σαπών αφορά στη ΔΕΗ και την εκ μέρους της καταβολής προς το Δήμο όλων των βεβαιωθέντων στους λογαριασμούς της τελών κατοίκων της περιοχής. «Ζητούμε να αρθεί παντελώς η αδιέξοδη για το Δήμο πολιτική της επιχείρησης να επιμένει στην ολική εξόφληση των οφειλών προς αυτήν από το Δήμο μας ενώ η ίδια καταβάλει τα προς αυτόν βεβαιωθέντα τέλη με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται υπέρμετρα ο προϋπολογισμός του Δήμου» αναφέρεται στο Υπόμνημα.
Φώτο:Στιγμιότυπο από σύσκεψη παρουσία του Υφυπουργού σήμερα στη Ροδόπη Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα