«Λευκή Νύχτα» για την τόνωση της αγοράς

14:05 3/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» προχωράει απόψε Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, προκειμένου να τονώσει την τοπική αγορά. Μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ και με το κίνητρο των προνομιακών τιμών για τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Θεσσαλίας ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας «η βραδιά θα μετατρέψει την πόλη σε μία «γιορτή» για τους επισκέπτες, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να προβούν

σε αγορές με έκπτωση 50%, να γευτούν εδέσματα και γλυκά που θα μοιράσουμε και να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις και τα χάπενινγκ που προγραμματίζουμε στο δρόμο».
Απαντώντας στις καταγγελίες των σωματείου εμποροϋπαλλήλων Λάρισας ο κ. Πιτσάβας τόνισε ότι η «Λευκή Νύχτα» θα βοηθήσει εμπόρους, καταναλωτές και εργαζόμενους. «Εφαρμόστηκε στη Λάρισα, στον Τύρναβο και στην Ελασσόνα σε επίπεδο νομού αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και στα Φάρσαλα». Να σημειωθεί ότι η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου τυγχάνει της στήριξης του Δήμου Φαρσάλων που ευελπιστεί στην ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που γίνεται από τους διοργανωτές της «Λευκής Νύχτας».

Keywords
Τυχαία Θέματα