Το ΕΚΖ για αλληλεγγύη –σωματεία – εργαζόμενους

12:51 19/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε οικογένειες που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καλεί τους εργαζόμενους το δ.σ. του εργατικό κέντρο Ζακύνθου το οποίο συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για το σκοπό αυτό.

Μάλιστα, το ΕΚΖ τονίζει ότι συνεχίζει να υπάρχει ανάγκη για βοήθεια σε συγκεκριμένη οικογένεια με μικρό παιδί και επομένως ο καθένας μπορεί να διαθέσει κάτι από το υστέρημα του και κυρίως ξηρά τροφή, πάνες (Νο 5) και γάλα σκόνη (SANILAC 3), τα οποία συγκεντρώνει το συνδικαλιστικό όργανο στα γραφεία του (Ευγενίδου 5 -1ος όροφος) καθημερινά εκτός Σαββάτου και

Κυριακής από τις 18:30 έως τις 21:00

Επίσης, το ΕΚΖ καλεί, τα δ.σ. των σωματείων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 20:00 να παρακολουθήσουν το διευρυμένο δ.σ. του συνδικαλιστικού οργάνου, με κυρίως θέματα την εκτίμηση της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη και την προετοιμασία για την «απάντηση» στην επικείμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Παράλληλα, το ΕΚΖ, εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του Ε.Θ.Π. Ζακύνθου οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις μαζί με όλους τους εργαζομένους στους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών. «Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται στις διατάξεις του σχεδίου νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος που αφορά-και-το εργασιακό τους μέλλον, καθώς, αυτό προδιαγράφεται τουλάχιστον αβέβαιο, σκορπίζοντας αγανάκτηση, οργή αλλά κυρίως απόγνωση στους εργαζόμενους στους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών», προσθέτει το ΕΚΖ.

Keywords
Τυχαία Θέματα