Το Techcrunch Disrupt επιστρέφει στο Βερολίνο με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας

18:01 6/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το TechCrunch Disrupt, μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις αφιερωμένες στις νέες τεχνολογίες, επιστρέφει στο Βερολίνο στις 4 και 5 Δεκεμβρίου με σκοπό να αναδείξει τα νέα ελπιδοφόρα startup καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των αναδυόμενων τεχνολογιών.

Το Disrupt παρουσιάζει ένα γεμάτο πρόγραμμα με συζητήσεις, διαγωνισμούς, Hackathon καθώς και εργαστήρια με εκπροσώπους από την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή.

Στο συνέδριο συμμετέχουν νεοσύστατες επιχειρήσεις, επενδυτές

και χάκερ ενώ μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι το Cryptocurrency (κρυπτονόμισμα), η τεχνολογία blockchain, το femtech (Τεχνολογία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας), οι πληρωμές μέσω κινητού, η ρομποτική και η αυτόνομη οδήγηση.

Δεκατέσσερις νεοσύστατες εταιρείες διεκδικούν το βραβείο αξίας 50.000 δολαρίων στη θεματική ενότητα Startup Battlefield ενώ εκατοντάδες startup εκθέτουν στο Startup Alley που απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάτω των 2 ετών που έχουν λάβει χρηματοδότηση έως 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Στην αγορά αυτή συμμετέχουν εταιρίες που καινοτομούν στον χώρο των νέων τεχνολογιών: την τεχνητή νοημοσύνη, τα συνδεδεμένα αντικείμενα ή την εικονική πραγματικότητα.

Επίσης, όλοι όσοι παίρνουν μέρος στο συνέδριο μπορούν να συμμετάσχουν στο CrunchMatch, ένα δωρεάν πρόγραμμα που συνδέει τους ιδρυτές των startup με τους επενδυτές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, στόχων και συμφερόντων τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα