Θ. Θεοχαρόπουλος: Παράλογες οι απαιτήσεις των δανειστών στα εργασιακά

21:40 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε από τη Λάρισα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός λειτούργησε ως ωρομίσθιος στις διαπραγματεύσεις που έγιναν με τους δανειστές, οι οποίες είχαν καταστροφικά αποτελέσματα για τη χώρα. Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε παράλληλα ότι το Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθούν

οι ζυμώσεις για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου μεταξύ Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ποταμιού και άλλων δυνάμεων και υπογράμμισε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς θα πρέπει να ενημερώσει ενδελεχώς τη Βουλή για τις πρόσφατες προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας και της Αλβανίας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε η χώρα δεν θα βγει από την κρίση με μέτρα υπερφορολόγησης και οριζόντια μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο περιφερειακής και αγροτικής ανάπτυξης.

Οσον αφορά τις σχέσης της χώρας με τους δανειστές ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι τα πράγματα με τους εταίρους δεν είναι στατικά και αυτό που χρειάζεται είναι μια δυναμική κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά. «Ο πρωθυπουργός δεν είναι ωρομίσθιος. Έκανε 17 ώρες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και τις χαρακτήρισε πετυχημένες.
Keywords
Τυχαία Θέματα