Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες άγριας ληστείας σε ζευγάρι στην Τερψιθέα Λάρισας

12:29 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ληστεία σε βάρος ζευγαριού στην Τερψιθέα στα τέλη Ιανουαρίου του 2016.
Θύματα είχαν πέσει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι μία 51χρονη γυναίκα και ο σύζυγός της 62χρονών. Αρχικά οι δράστες επιτέθηκαν στη γυναίκα και λίγο αργότερα στον σύζυγό της όταν επέστρεψε και εκείνος στο σπίτι. Οι 5 δράστες είχαν ακινητοποιήσει τα θύματά τους, είχαν δέσει πισθάγκωνα τη γυναίκα χτυπώντας την δίχως έλεος ενώ ιδιαίτερα επιθετικοί ήταν και στον σύζυγο, ο οποίος παρότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας δέχτηκε

συνεχή χτυπήματα.
Το μαρτύριο του ζευγαριού κράτησε αρκετές ώρες. Τις πρωινές ώρες και αφού οι 5 δράστες έψαξαν κάθε σημείο το σπιτιού αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητο της παθούσας.
Η λεία των δραστών ήταν διάφορα χρυσαφικά, μικροαντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό. Τα θύματα χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο καθώς οι δράστες τους τραυμάτισαν σοβαρά.
Όπως εξακριβώθηκε, τρεις από τους πέντε δράστες της ληστείας τυγχάνουν αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 43 και 38 ετών, καθώς και μία 46χρονη.
Η σχηματισθείσα σε βάρος των αλλοδαπών δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα