Οι φορείς της Ρόδου μετέχουν στην απεργία

11:31 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Να συμμετέχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο, κάλεσαν τα μέλη τους -σε κοινή συνέντευξη τύπου- οι εκπρόσωποι των τριών Επιμελητηρίων της Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ, ΟΕΕ, ΤΕΕ) καθώς και οι εκπρόσωποι των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Ρόδου.

«Οι βουλευτές θα πρέπει ν’ αναρωτηθούν πως ο επαγγελματίας θα συνεχίσει να επιχειρεί σ’ αυτή τη χώρα» υποστήριξε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κώστας Ζωγραφίδης, ενώ ο πρόεδρος του ΤΕΕ

Γιάννης Γλυνός ανέφερε ότι οι επαγγελματίες θ’ αποτελούν σε λίγο, είδος προς εξαφάνιση.

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κακλιός τόνισε ότι αυτά που θα κληθούν να πληρώσουν ως ασφαλιστικές εισφορές δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, Χρήστος Μαντάς, κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση έχει προσυπογράψει τη γενοκτονία των Ελλήνων, ενώ ο εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου, Βασίλης Καταβενάκης, ανέφερε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση ως εχθροί.

Παρεμβάσεις έγιναν ακόμα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Γιάννης Χατζησάββας κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό «παρόν» στη σημερινή συγκέντρωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα