Συνεργασία αγροτών και «Καραβανιού της Υγείας» στη Λάρισα

15:58 30/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Λάρισα την Τετάρτη 1/2/2017 θα πραγματοποιηθεί η νέα κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι δράσεις αυτές που εξελίσσονται στην περιφέρεια, έχουν ονομαστεί από την ομοσπονδία «Καραβάνι της Υγείας» και στην κινητοποίηση της Λάρισας έχουν δηλώσει συμμετοχή και αγρότες.

Με τις αγροτικές

κινητοποιήσεις και τα μπλόκα να εξελίσσονται, η ΠΟΕΔΗΝ απέστειλε επιστολή – αίτημα προς τους αγρότες αναφέροντας ότι: «Όπως γνωρίζετε οι Εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για να διασφαλίσουν την λειτουργία της Δημόσιας Υγείας που διαλύεται από τις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Στις 01/01/2017, ημέρα Τετάρτη η ΠΟΕΔΗΝ διοργανώνει καραβάνι για την σωτηρία της υγείας στην Λάρισα, το οποίο θα εκκινήσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στις 9π.μ. και αφού περάσει από τις Υγειονομικές Μονάδες θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία.

Στα πλαίσια της μεγαλύτερης συμμετοχής παρακαλούμε όπως διευκολύνετε τους συναδέλφους εργαζόμενους που θα πάρουν μέρος στην κινητοποίηση με την διέλευσή τους από τα μπλόκα των Αγροτών που υπάρχουν σε διάφορα σημεία των Εθνικών Οδών. Ελπίζουμε και στην δική σας συμμετοχή και στήριξη του αγώνα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα