Συναντήσεις Καμμένου στην Κύπρο με Αναστασιάδη, Κυπριανού και Ομήρου

15:43 2/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Καμμένος δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την Κύπρο και για τον Πρόεδρο.
Συναντηθήκαμε, η αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Πρόεδρο, προκειμένου να μεταφέρουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, του ελληνικού λαού ο οποίος επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κας Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες, επιχειρήσεις που κλείνουν».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού και τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου. Αμέσως μετά ο κ. Καμμένος είπε: «Αυτό το χώμα της Κύπρου έχει ποτιστεί με πολύ αίμα για να μείνει ελεύθερο και δεν θα παραδοθεί στους τοκογλύφους της κ. Μέρκελ. Όλος ο ελληνισμός είναι στο πλευρό της Κύπρου και φυσικά και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα