Συλλήψεις για κλοπές και απάτη μέσω διαδικτύου

14:13 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας 41χρονος ημεδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθε σε χώρο εστιατορίου και αφαίρεσε από 57χρονη ημεδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Εν

τω μεταξύ το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 10-01-2016 έως 08-02-2016 πραγματοποίησε τρεις αναλήψεις από Α.Τ.Μ. υποκαταστημάτων δύο τραπεζών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας την κάρτα ανάληψης και τον κωδικό, ημεδαπού ζευγαριού, αφαιρώντας συνολικά από τον τραπεζικό λογαριασμό τους το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
Επίσης από την Ασφάλεια Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την 20-06-2016 το απόγευμα στη Λάρισα, αποπειράθηκε να διαρρήξει βοηθητική θύρα εισόδου γραφείων εταιρείας, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.
Χθες το πρωί στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 63χρονος ημεδαπός, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Λάρισας για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.
Τέλος χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, συνελήφθη ένας 69χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις και συγκεκριμένα μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και μία του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί επιταγών, της πλαστογραφίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίως ης και της υπεξαίρεσης, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 5.
Keywords
Τυχαία Θέματα