Χωρίς προβλήματα οι εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης

13:56 23/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κανονικά διεξάγονται οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων, μετά τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που παρατηρήθηκε και στη Θεσσαλία από τις κινητοποιήσεις των εξεταστών.


Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία που αφορά τους εξεταστές των διπλωμάτων οδήγησης, ξεκινάμε από σήμερα έως την Τετάρτη τις εξετάσεις για την απόκτηση των διπλωμάτων οδήγησης από όλες τις

υπηρεσίες μεταφορών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εμείς βέβαια χάρη στην ευσυνειδησία των εργαζομένων της περιφέρειας όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάναμε εξετάσεις αλλά παράλληλα προσπαθούσαμε και πιέζαμε να αρθεί μια αδικία η οποία ήταν σε βάρος των υπαλλήλων στις περιφέρειες. Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή τροπολογία να καλύψει μέρος των απαιτήσεων που είχαν οι εργαζόμενοι, ώστε να μην έχουμε πλέον στρεβλώσεις στην πραγματική οικονομία και την κοινωνία. Στην Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα είχαμε απρόσκοπτη προσέλευση στις εξετάσεις όλων των εργαζομένων εκτός από μια μέρα στη Λάρισα, αλλά στο Βόλο υπήρχε άλλη αντιμετώπιση των εργαζομένων. Οι εξετάσεις τώρα θα γίνονται εκτός ωραρίου και θα πληρώνονται με ένα μικρό τίμημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα