Συλλαλητήριο στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες

17:32 7/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επικοινωνία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα έχουν τις επόμενες ώρες τα μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων των αγροτών για να ζητήσουν συνάντηση με τους υπουργούς που μπορούν να δώσουν απαντήσεις και λύσεις στη σειρά αιτημάτων που προβάλλουν στις φετινές κινητοποιήσεις τους, που μετρούν μέχρι σήμερα 15 ημέρες στη Θεσσαλία.

Στην σημερινή συνάντηση – σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, αποφασίστηκε να ζητήσουν συνάντηση με τους συναρμόδιους Υπουργούς, την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ οργανώνουν για την

επόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.


Οι αγρότες θα επιδιώξουν σε αυτή τη συνάντηση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και να συζητήσουν πάνω στο διεκδικητικό πλαίσιο που προέκυψε από τη συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων που είχε γίνει στη Λάρισα τον περασμένο Δεκέμβρη.

Και ο κ. Τσίπρας στους υπουργούς του μας παρέπεμψε πέρυσι” ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μπούτα στο ερώτημα γιατί δεν ζητάνε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτών 35 μπλόκων απ’ όλη την Ελλάδα, 11 ομοσπονδιών και Αγροτικών συλλόγων, από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη.

Ο κ. Κώστας Ανεστίδης από το μπλόκο των Μαλγάρων ζήτησε τη συμμετοχή όλων των αγροτών στο συλλαλητήριο “και εκείνων που κάθονται στα σπίτια τους. Διαφορετικά δεν υπάρχει λύση. Πρέπει όλοι μαζί να επαναστατήσουμε για να υπάρχει ορίζοντας και να βγούμε από το τέλμα και την κατρακύλα του αγροτικού τομέα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα