Στ.Θεοχάρης: «Η πολιτική λιτότητας σε Ελλάδα και Ολλανδία δείχνει ότι έχει αποφέρει το άκρως αντίθετο» (audio)

16:25 2/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για την κάθοδό του στις ολλανδικές εκλογές με το κόμμα των επιχειρηματιών Ondernemers Partij (OP) μίλησε την Πέμπτη (2/3/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη ο ελληνικής καταγωγής υποψήφιος Σταύρος Θεοχάρης.

Εξήγησε ότι το κόμμα με το οποίο «κατεβαίνει» στις εκλογές έχει 25 θέσεις με κύριο άξονα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χωρίς ωστόσο να λείπουν και προτάσεις για

ζητήματα κεφαλαιώδους σημασίας όπως το σύστημα υγείας. «Ένα αγαθό που όλοι πρέπει να λαμβάνουν» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι στην Ολλανδία υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν να μην πάνε στο γιατρό για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παιδεία λέγοντας: «εμένα, ως φοιτητή, το σύστημα της Ολλανδίας μου έχει δώσει τα πάντα, αλλά τα τελευταία χρόνια για να σπουδάσεις θα πρέπει να έχεις πλούσιους γονείς».

Επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει στροφή προς μια νέα πολιτική καθώς η οικονομία πλέον δεν είναι σταθερή. «Ίσως, η πολιτική λιτότητας στην Ελλάδα και την Ολλανδία δείχνει ότι έχει αποφέρει το άκρως αντίθετο» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα