Στον τελικό ο Αστέρας Τρίπολης

07:41 19/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά από έναν εντυπωσιακό ημιτελικό ο Αστέρας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Super League Κ17 απέναντι στην Ξάνθη στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Ακριτική ομάδα προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Σουλεϊμάν από τον Τσιμόπουλο στο 57΄ εκτέλεσε εύστοχα ο Δουλγέρης και έκανε το 0-1

ενώ ο Αστέρας έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 82΄όταν ο Διαμαντόπουλος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Κανελλόπουλο στη μικρή περιοχή οπου με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με την Ξάνθη στο 87΄ο Ιωάννου να αστοχεί στο τετ α τετ με τον Τσιμόπουλο, ενώ στο 90΄ ο Κωτσόπουλος για τον Αστέρα με εντυπωσιακή ενέργεια έφτασε απέναντι στον Ζουρνατζίδη αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι αφού και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κουρασμένες και στη διαδικασία των πέναλτι ο Αστέρας με 6-5 επικράτησε με τον Τσιμόπουλο να αποκρούσει το πέναλτι του τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζουρνατζίδη.

Οι Αρκάδες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 19:30 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Ολυμπιακό που επικράτησε 5-3 και αυτός στα πέναλτι του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Νικοπολίδη να αποκρούει το 4ο πέναλτι των θεσσαλονικέων. Χωρίς τέρματα η κανονική διάρκεια και η παράταση.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος (74′ Διαμαντόπουλος), Φωτόπουλος, Ζορμπάς (58’ Ντίνε), Χριστόπουλος, Αντζούλας, Κάρδαρης (58′ Κωτσόπουλος), Γλέζος, Τζίμας (74′ Ρούνης), Κανελλόπουλος (115′ Μαχαίρας), Μαρίνος (58′ Κωτσόπουλος)

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου (90′ Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος, Γκατζόγιας (93′ Κιολεϊδης), Θυμιάνης, Ιωάννου, Δουλγέρης (70′ Γράβας), Σουλεϊμαν (90′ Σπυριδωνίδης, 106′ Κύπι), Τενεκές

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα