Στο Εφετείο η δολοφονία Προβιδάκη

09:43 7/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδικάζεται αύριο σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η υπόθεση δολοφονίας με μαγκούρες του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη το Μάρτιο του 2014 στο Αντισκάρι. Στο εδώλιο θα καθίσουν δύο αδέλφια 27 και 36 ετών από το Αντισκάρι και ένας 29χρονος από τη Γέργερη, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Η δολοφονία που είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην κοινωνία της Κρήτης,

έγινε το απόγευμα της 23ης Μαρτίου του 2014, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κώστας Προβιδάκης από τις Γκαγκάλες, με συνοδηγό το γιο του, συναντήθηκε σε δρόμο του Αντισκαρίου με αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο οδηγός ήταν ο 36χρονος και συνεπιβάτης ο 29χρονος από τη Γέργερη.
Λόγω της στενότητας του δρόμου, ήταν αδύνατη η ταυτόχρονη διέλευση και των δύο οχημάτων. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 36χρονος βγήκε τότε από το αυτοκίνητο και, κρατώντας μια μαγκούρα, άρχισε να σπάει τα τζάμια του οχήματος του Προβιδάκη. Ο γιος του 51χρονου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο για να ζητήσει βοήθεια.
Ο πατέρας του όμως ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα δύο άτομα, αλλά και τον 27χρονο αδερφό του τελευταίου, που είχε στο μεταξύ σπεύσει στο σημείο.
Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε και τον αποτελείωσαν με χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα