Στήνονται τα πρώτα επαρχιακά αγροτικά μπλόκα

11:03 23/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο μπλόκο στη Θεσσαλία στήνουν αυτή την ώρα οι αγρότες από τον Τύρναβο, το Αργυροπούλι, το Δαμάσι και την Ελασσόνα. Κατευθύνουν τα τρακτέρ τους, περισσότερα από 100, στον δρόμο Λάρισας-Κοζάνης στο ύψος του Αργυροπουλίου.

Αύριο θα κλείσουν την επαρχιακή οδό Λάρισας-Αγιάς αγρότες της Αγιάς στην παράκαμψη στο Γερακάρι. Πρόκειται για τον δρόμο που οδηγεί στο παραλιακό μέτωπο του νομού Λάρισας και ο οποίος χρησιμοποιείται και ως παρακαμπτήριος για τα Ι.Χ όταν κλείνει, για οποιοδήποτε λόγο, η εθνική οδός.
Σήμερα οι αγρότες των Φαρσάλων, της Καρδίτσας και των Τρικάλων έβγαλαν τα τρακτέρ

τους στις πλατείες των χωριών και ετοιμάζονται για κάθοδο στην εθνική οδό στον κόμβο της Νίκαιας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.
Οι αγρότες που πέρυσι έστησαν το μπλόκο στα Τέμπη συνεδρίασαν το Σάββατο στον Πλατύκαμπο Λάρισας, συνεχίζουν με ενημερώσεις και συναντήσεις στα χωριά Φαλάνη και Γιάννουλη και την ερχόμενη Παρασκευή θα ξανασυνεδριάσουν στον Πλατύκαμπο για να αποφασίσουν πώς θα κινητοποιηθούν. Υπάρχουν προτάσεις για μπλόκο είτε στην παλιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου στο ύψος του Πλατυκάμπου, είτε για μπλόκο στην εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Γυρτώνης.
Μεθαύριο Τετάρτη αγρότες της Μαγνησίας θα στήσουν μπλόκα στους κόμβους Χλόης και Αερινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα