Στην Κομοτηνή ακόμη τρέχουν

21:16 22/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Κομοτηνής, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης και ο Σύλλογος «Ηρόδικος» ένωσαν τις δυνάμεις τους και έκαναν όλους τους Κομοτηναίους να τρέχουν από νωρίς το πρωί έως έργα το απόγευμα. Το KomoRun έβγαλε σήμερα μικρούς και μεγάλους στους δρόμους, δείχνοντας πως ένας άλλος τρόπος ζωής, πιο κοντά στον αθλητισμό είναι εφικτός.

«Είναι καθαρά διοργάνωση της Κομοτηνής για την Κομοτηνή, φέρνει κοντά την Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με τους κατοίκους της περιοχής και σηματοδοτεί το κλείσιμο

των εργασιών του 24ου Συνεδρίου» δηλώνει η Κοσμήτωρ της Σχολής κα Μαρία Μιχαλοπούλου που έτρεξε και η ίδια τη διαδρομή με την μικρή της κόρη Αναστασία δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα στην πράξη.

Όσον αφορά στις εργασίες του Συνεδρίου, αυτές τις παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 σύνεδροι. Με τον κεντρικό ομιλητή της έναρξης των εργασιών, τον κ. C. Williams παραδίδοντας «μάθημα» στους φοιτητές για τον τρόπο με τον οποίο «δένεται» η έρευνα και μπορεί να σταθεί άξια σε διεθνές επίπεδο κάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ανταγωνιστικό το Δημοκρίτειο «Είναι πολύ σημαντικό για την Κομοτηνή, εδώ που βρίσκεται να έχουμε όλο σχεδόν τον αθλητισμό μαζί μας.»

Γιατί όμως θα θυμάται η ίδια το 24ο Συνέδριο, που έχει παρακολουθήσει όλα όσα προηγήθηκαν; «Γιατί ήταν το πρώτο θεματικό βγάζοντας προς τα έξω , σε επιστήμονες και πολίτες, την αξία του αθλητισμού» απαντά και βάζει πλώρη με τους συνεργάτες της για το επόμενο.
Φώτο:Μαρία Μιχαλοπούλου με την μικρή Αναστασία Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

The post Στην Κομοτηνή ακόμη τρέχουν appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα