Στην Καρπερή ο δύο φορές πρωταθλητής Κώστας Αγγελίδης

01:37 29/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόκτηση του Κώστα Αγγελίδη ανακοίνωσε σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.

Ο 21χρονος αμυντικός έχει οχτώ συμμετοχές στη Β εθνική κατηγορία με τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου και 21 συμμετοχές στη Γ εθνική με τον Εθνικό Γαζώρου, την ΑΠΕ Λαγκαδά και τη Νάουσα.

Ο Κώστας Αγγελίδης πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων το 2013 με τον Πανσερραϊκό

Ο Κώστας Αγγελίδης έχει στην τροπαιοθήκη του δύο κύπελλα αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος δύο φορές το 2013 με την ομάδα

Νέων του Πανσερραϊκού και το 2015 με την ομάδα Νέων του Εθνικού Σερρών (στον τελικό νίκησε 4-2 την ΑΕΚ).

Ο Κώστας Αγγελίδης πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football league με τον Εθνικό Σερρών το 2015

«Χαίρομαι που επιστρέφω στο Νομό Σερρών και στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα στην πρώτη της παρουσία στη Γ εθνική κατηγορία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Καρπερής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα κάνω το παν για τους δικαιώσω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας βρίσκεται ένας άνθρωπος, ο Παντελής Κρυστάλλης που έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα και είναι από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να συνεχίσω στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής την καριέρα μου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Κώστας Αγγελίδης.

Ο Κώστας Αγγελίδης αρχηγός στην ομάδα Νέων του Εθνικού Σερρών που κατέκτησε το πρωτάθλημα

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερή είναι η ακόλουθη:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Αγγελιδη.Ο 21χρονος αμυντικός (6/8/1996) έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Γαζωρου και Πανσερραϊκό στην football league καθώς και στην Νάουσα και ΑΠΕΛ στην football league 2. Του ευχόμαστε υγεία και να πετύχει τους ατομικούς και ομαδικούς του στόχους».

Με τον τεχνικό διευθυντή της νέας του ομάδας Παντελή Κρυστάλλη και τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μάνο
Keywords
Τυχαία Θέματα