Ο Στέλιος Νύρλας στην Ελπίδα Σκουτάρεως

01:27 29/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παίκτης της Ελπίδας Σκουτάρεως είναι από σήμερα ο Στέλιος Νύρλας.

Ο 28χρονος ακραίος μπακ είναι η 12η μεταγραφή των κυπελλούχων της Ε.Π.Σ. Σερρών που ανακοίνωσαν και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Μενέλαο Κωφοκώτσιο, Σάββα Γεωργιάδη και Χρήστο Διαμαντή, τρείς παίκτες από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στη Γ εθνική.

Ο Στέλιος Νύρλας στο παιχνίδι Ηρακλής-Εθνικός Γαζώρου (μπροστά του ο Χατζηδημητρίου)

Ο Στέλιος Νύρλας με καταγωγή από τα Γιαννιτσά έχει 38 συμμετοχές στη Β εθνική με τον Εθνικό Γαζώρου και 92 συμμετοχές

στη Γ εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και τη Νάουσα. Ο Στέλιος Νύρλας αγωνίστηκε ως μεσοαμυντικός (εξάρι) πέρυσι στη Νάουσα αλλά τα προηγούμενα χρόνια η θέση του ήταν αριστερό μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως:

«Ημέρα εξελίξεων στην Ελπίς Σκουτάρεως και στα μεταγραφικά της με τρεις ανανεώσεις και μια μεταγραφή. Οι διοικούντες της ομάδας μας κατάφεραν να πείσουν τον Στέλιο Νίρλα να γυρίσει μετά από χρόνια στις Σέρρες και να φορέσει τα πράσινα χρώματα της. Ο τελευταίος με πολλές παραστάσεις από Β και Γ εθνική με τις φανέλες των Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας ,Εθνικός Γαζώρου, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Νάουσα. Ο αριστερός ακραίος μπακ έρχεται να ενισχύσει με εμπειρία και ποιότητα το αριστερό άκρο της άμυνας και του κέντρου. Από την άλλη οι τελευταίοι που είχαν μείνει και φυσικά η διοίκηση είχε όλη τη διάθεση να τους κρατήσει στο ρόστερ της ήταν οι Χρήστος Διαμαντής , Μένιος Κωφοκώτσιος , Σάββας Γεωργιάδης. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με μια άριστη συνεργασία και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο όπως κι έγινε μέσα σε λίγα λεπτά συζητήσεων.

Σε αγώνα στην Καβάλα

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Στέλιο στη νέα του ομάδα και του ευχόμαστε καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς φέρνοντας εις πέρας τους στόχους που θέτει η διοίκηση. Από την άλλη ευχαριστούμε πολύ λοιπόν τους τρεις παλιούς για τη στήριξη τους, τα όσα έχουν προσφέρει και τα όσα θα προσφέρουν στην οικογένεια αυτή για το καλό της και την ανάδειξη της».

Keywords
Τυχαία Θέματα