Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η έκθεση ζωγραφικής «η Οδική Ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»

11:50 29/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» η έκθεση ζωγραφικής «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο εμπορικό κέντρο Mediterranean COSMOS,

με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-20:00, μέχρι τις 17 Ιουνίου

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις ζωγραφιές των παιδιών και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή, που επέλεξε 12 ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος.

Σχολεία που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 2310 557541 και 2310 557542

Στη Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα.

Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά να επισκεφθούν την έκθεση και να εκπαιδευθούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ μετά τη Θεσσαλονίκη η έκθεση θα «επισκεφτεί» και άλλες πόλεις της χώρας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα