Στη Λάρισα η πρωτοβουλία πολιτών Ρ.ΕΥ.Μ.Α.

21:23 24/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ρόλος των Ελληνικών Παραγωγικών επιχειρήσεων στην ανασυγκρότηση της χώρας συζητήθηκε το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργάνωσαν η πρωτοβουλία πολιτών Ριζοσπαστική Ευρωπαική Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση (ΡΕΥΜΑ) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας.

Ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς πρόεδρος του Ρ.ΕΥ.Μ.Α. και πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης εξήγησε πως το Ρ.ΕΥ.Μ.Α. είναι μία “δεξαμενή σκέψης” , είναι πρωτοβουλία δικτύωσης ενεργών πολιτών οι οποίοι έχουν την αγωνία για το πως θα εξευρεθούν πρακτικές εφαρμόσιμες λύσεις για μια σειρά από προβλήματα και να τις υποδείξουν ή να τις βάλουν στη συζήτηση του πολιτικού

συστήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Σκορδάς σημείωσε:“Το ρεύμα είναι πρωτοβουλία ενεργών πολιτών που πιστεύουμε οτι πρέπει να αντιμετωπίζουμε με μακροχρόνιο ορίζοντα τα προβλήματα που έχει η χώρα και να μην τα βάζουμε όλα κάτω από το πρίσμα των επόμενων εκλογών. Με αυτή την λογική προσπαθούμε πετυχημένους συμπολίτες μας και από το χώρο της δημόσιας διοίκησης και από το χώρο της επιχειρηματικής κοινότητας να δουμε πως αντιμετωπίζουν τα προβλήματα καθημερινά και πετυχαίνουν οι ίδιοι και να ακολουθήσουμε τις ίδιες πρακτικές σε μεγαλύτερη κλίμακα. Γενικά οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στην καθημερινή τους ζωή μπορούν να αποτελέσουν τον καταλύτη για να αντιμετωπίσει η χώρα συνολικά την κρίση που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια”.

Στην εκδήλωση μίλησαν Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής τμ. Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιπρόεδρος ΡΕΥΜΑτος, Αναστάσιος Λάππας, Πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, Μανώλης Αγγελάκας, Γενικός Δ/ντης ΛΑΜΠΟΚΕΜ ΑΕ, Γενικός Γραμματέας ΡΕΥΜΑτος και ο Τρύφων Τσάτσαρος, Α´ Αντ/δρος ΔΣΛ, Δ/ντης Κατάρτισης Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα