Στη Γ΄ Εθνική η Δόξα Μεγαλόπολης!!!

09:27 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της, πανηγυρίζει από χθες η Δόξα Μεγαλόπολης αφού κατάφερε να επικρατήσει στο Δημοτικό γήπεδο Κυβερίου με 1-0 της Ένωσης Λέρνας για την έκτη και τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα των Ενώσεων.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι με δύναμη, πάθος και αγωνία έως το τελευταίο δευτερόλεπτο για τους 1000 και πλέον φίλους του ποδοσφαίρου που κατέκλυσαν τις κερκίδες.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας ευνοϊκό αέρα, ξεκίνησαν ποιο ζωηρά το παιχνίδι αλλά σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν

και έδειχναν απειλητικοί όταν έβρισκαν κενούς χώρους. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ παρά τις προσπάθειες του Κοσμά (43΄ ) για τους γηπεδούχους και του Ν. Λυμπερόπουλου για τους φιλοξενούμενους στο 17΄ να περνάει τον Λαζάρου και να πιάνει ένα φοβερό σουτ, αλλά με φοβερή απόκρουση ο Κατσαούνης να διώχνει σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους πρωταθλητές Αρκαδίας όταν ο Στρέμπας στο 57΄ εκτέλεσε έξυπνα φάουλ από αριστερά αφήνοντας άναυδους τερματοφύλακα και αμυντικούς που είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από την ψυχρολουσία αλλά οι φιλοξενούμενοι ψυχωμένοι και με την ψυχολογία στα ύψη κατάφερναν σχετικά εύκολα να απομακρύνουν τους όποιους κινδύνους προέκυπταν μπροστά από την εστία τους. Μάλιστα είχαν δοκάρι στο 75΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ν. Λυμπερόπουλου ενώ ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Ν. Λυμπερόπουλο, Δρόσο και Κατσαρό να δημιουργούν πολλά προβλήματα στον κενό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα