Στα σώματα ασφαλείας η ΝΟΔΕ

09:05 28/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκαν χθες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το Γραμματέα του Κόμματος και Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος δήλωσε ότι «οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας αυτές τις άγιες μέρες υπηρετούν με αφοσίωση και μακριά -πολλές φορές- από την οικογενειακή θαλπωρή και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά, πέρα από τα συγχαρητήρια, τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας».

Στις επισκέψεις συμμετείχαν το μέλος της Πολιτικής

Επιτροπής της ΝΔ, Γρηγόρης Ροκαδάκης, ο σύμβουλος του Προέδρου για θέματα που αφορούν την Κρήτη και πρώην βουλευτής, Μάξιμος Σενετάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Καρκανάκης, στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ.
Τα στελέχη της ΝΔ αντάλλαξαν ευχές, ενώ ενημερώθηκαν σε συνάντηση που είχαν και με τα προεδρεία των σωματείων του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, για τα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και συνάντηση με τα στελέχη και το προσωπικό Αστυνομίας, ενώ αύριο την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΟΔΕ στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, προς τιμήν των παιδιών του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, «Η Ροδαυγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα