Σπ. Γαλιατσάτος: Αποτελεσματική η παρουσία της ΠΙΝ στην Philoxenia

14:18 22/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποτελεσματική χαρακτηρίζει την παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών, με δικό της περίπτερο, στην 32η έκθεση Philoxenia που πραγματοποιήθηκε από 18 ως 20 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και τουριστικής προβολής της ΠΙΝ, Σπύρος Γαλιατσάτος.

«Το περίπτερο της ΠΙΝ συγκέντρωσε μεγάλη επισκεψιμότητα κοινού και παραγόντων, σε βαθμό που εξαντλήθηκε το διαφημιστικό υλικό αλλά και τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα αυτά της Ζακύνθου»,

επισημαίνει ο κ.Γαλιατσάτος, αναφέροντας, πως, «σημαντικό στοιχείο ωστόσο για την έκθεση είναι ότι πληθαίνουν οι παρουσίες γειτονικών χωρών αλλά και παραγόντων από αυτές».
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον κ.Γαλιατσάτο εποικοδομητικές συναντήσεις, όπως με την κ. Asli Gundoglu Aksungur-διπλωματική ακόλουθο πολιτισμού και τουρισμού της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, με αεροπορικές εταιρείες, όπως την κ.Chiara Rovara-δ/ντρια πωλήσεων και Marketing ανατολικής Μεσογείου της Ryanair, τον κ.Utku Yazan-δ/ντη της Turkish Airlines και την κ.Δελλή Μαρία-υπεύθυνη επικοινωνίας της Ellinair. Από πλευράς τουριστικών πρακτόρων επαφές πραγματοποιήθηκαν με τον κ.Boban Vasilevski εκπρόσωπο του Σκοπιανού T.O. BalkanFun, από τα Μ.Μ.Ε. με την ΕΤ3, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, την τηλεόραση TV100, την τηλεόραση Μακεδονίας-Θράκης CENTER TV, τη Γερμανίδα Blogger κ. Arazo Nayel, το περιοδικό «Χρήμα και Τουρισμός», κ.α.
«Η συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνο-Βουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος κ.Χρήστο Καζαντζή, ο οποίος είναι τακτικός επισκέπτης των Ιονίων Νήσων, θα δώσει άλλες διαστάσεις στις σχέσεις της Π.Ι.Ν. με το συγκεκριμένο επιμελητήριο», αναφέρει ο κ.Γαλιατσάτος.
Στην εν λόγω έκθεση συμμετείχαν μεταξύ άλλων από την ΠΙΝ, η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ.Νικολέτα Πανδή, ο δήμαρχος του νησιού κ.Κων/νος Νικολούζος, ο αντιδήμαρχος τουρισμού-προγραμματισμού και ανάπτυξης κ.Βασίλης Καββαδίας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παξών Γεώργιος Λυχνός, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής επιτροπής τουρισμού του δήμου Ζακύνθου κ.Αντώνης Νικολουδάκης, ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ.Γερ. Τιμοθεάτος και της ένωσης ξενοδόχων Λευκάδας κ. Εμμανουήλ Θερμός, ο πρόεδρος του A.O.C.T.A. κ.Βασίλης Καλούδης και το μέλος κ.Δημ. Μούτσος.
Επίσης, υπήρξε-όπως τονίζεται-και η αδιάλειπτη παρουσία του κ.Σπύρου Ζαμπέλη, τμηματάρχη τουρισμού της ΠΕ Λευκάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα