«Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»

15:46 8/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκινά την Παρασκευή το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 10 έως 12 Ιουνίου στο AEL FC Arena με στόχο την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού». Συνολικά 136 ομάδες από 32 ποδοσφαιρικά σωματεία και Δημοτικά Σχολεία θα δώσουν το «παρών» σ’ ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού

Συμβουλίου Θεσσαλίας από τους συνδιοργανωτές και τους φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του τουρνουά . Το τουρνουά θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των ομάδων των Δημοτικών Σχολείων, ενώ το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη θα πάρουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Κώστας Αγοραστός – περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού. Παρασκευή 10, Σάββατο 11, και Κυριακή 12 Ιουνίου τα παιδιά των δημοτικών σχολείων και των ακαδημιών ποδοσφαίρου συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου που γίνεται για ένα καλό σκοπό στα πλαίσια ενίσχυσης του Χαμόγελου του Παιδιού. Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Λαρισαίων, Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, οι διαιτητές, η τροχαία, η αεροπορία, οι εθελοντές, η ομάδα ειδικών αποστολών, πρόσκοποι, η πυροσβεστική, συμμετέχουν με παράλληλες εκδηλώσεις που θα έχουν μαθησιακό χαρακτήρα για τα παιδιά για να διαμορφώσουμε καλύτερους ανθρώπους για το μέλλον και να τους προστατεύσουμε και από διάφορες και επικίνδυνες ατραπούς της ζωής. Κάθε χρόνο αυτό το τουρνουά γίνεται ακόμη καλύτερο. Περισσότερες συμμετοχές, τα παιδιά χαίρονται, μαθαίνουν αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν σε εκείνους που έχουν ανάγκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα