Σήμερα η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. Άργους – Μυκηνών

06:37 26/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στις 2.00 σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Καποδιστρίου 9, για τα ακόλουθα θέματα:

-Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 97.470,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
-Περί αποδοχής και κατανομής ποσού

84.100,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
– Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Άργους 2016» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
-Περί διαγραφής: α)νηπίων εγγεγραμμένων μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την σχολική περίοδο 2015 – 2016, β)νηπίων υποχρεωτικά εγγεγραμμένων σε δημόσια νηπιαγωγεία και γ)νηπίων για τα οποία δεν υποβλήθηκε αίτηση επανεγγραφής για το σχολικό έτος 2016 – 2017 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
-Περί εγκρίσεως 1 ης Έκθεσης της ειδικής επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων επανεγγραφών – εγγραφών νηπίων και περί επιλογής νηπίων στα παιδικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής σχολικού έτους 2016 – 2017 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται: α)για τα υπ’ αριθ. 1 και 2 θέματα στο ότι επίκεινται η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και θα πρέπει άμεσα να γίνει η αποδοχή και κατανομή των πιο πάνω χρηματικών ποσών, β)για το υπ’ αριθ. 3 θέμα στο ότι, λόγω κακής κατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Άργους, συντρέχει κατεπείγουσα περίπτωση να ληφθεί σχετική απόφαση για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου και γ)για τα υπ’ αριθ. 4 και 5 θέματα στο ότι η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών αρχίζει την 1-9- 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα