Σιδηρόκαστρο : Νεκρά σκυλιά απο φόλες

23:47 1/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Γέμισε ο τόπος απο φόλες, τις τελευταίες ημέρες, που έριξαν άγνωστος ή άγνωστοι σε Σιδηρόκαστρο, Ν. Πετρίτσι, Βυρώνεια και Καμαρωτό με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν περισσότερα απο 10 αδέσποτα και δεσποζώμενα σκυλιά. Όπως είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου » Σίντικες» κυρία Αθανασία Αγγελίδου, απο τις φόλες, που εχουν ρίχτει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στο Σιδηρόκαστρο και Δημοτικές Κοινότητες της γύρω περιοχής, έχουν πεθάνει 8 αδέσποτα και 2 δεσποζώμενα σκυλιά, ενω

αγνοούνται άλλα 7 με 8. Οι φόλες βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία των Κοινοτήτων , κοντά σε σχολεία και στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και υπάρχει ο κίνδυνος να τις πιάσει κάποιο παιδί ή κάποιος άνθρωπος και να δηλητηριαστεί. Όπως είπε για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο Δήμος Σιντικής , ενω έκανε έκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι τα περιστατικά με τις φόλες να ενημέρωση τον Σύλλογο ή τις Αστυνομικές και Δημοτικές αρχές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή και αυτό έχει προβληματίσει και ανησυχήσει τους φιλόζωους.

Keywords
Τυχαία Θέματα