Σφοδρή επίθεση Τσίπρα προκαλεί τη σκληρή αντίδραση των εταίρων

16:51 3/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Την άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκάλεσε η οξεία επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στον πρωθυπουργό και τους κυβερνητικούς εταίρους ότι ετοιμάζονται να υποδεχτούν την τρόικα του θράσσους και των απαιτήσεων, με μια ανθοδέσμη που θα λέει «ναι». Εμείς δεν πρόκειται να πούμε «ναι»
σε απειλές και εκβιασμούς, δεν πρόκειται να συνθηκολογήσουμε με τα μνημόνια, τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις: Να σώσουμε την Ελλάδα στο Ευρώ, όχι το Ευρώ στην Ελλάδα τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Κεδίκογλου για Τσίπρα: Ο εκβιασμός, το σχέδιό του - Δεν κατάλαβε τίποτα από την Κύπρο
ΠΑΣΟΚ: Κοινοτυπίες, λεονταρισμοί, αντιφάσεις Τσίπρα για να κρύψει την αμηχανία του
ΔΗΜΑΡ για Τσίπρα: Δεν διδάχτηκε τίποτα από την Κύπρο

Όπως είπε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το βασικό διακύβευμα είναι να αποκρούσουμε τη λιτότητα και λέμε ξεκάθαρα, να σώσουμε την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, και όχι να σώσουμε το ευρώ στην Ελλάδα πάση θυσία. Σημείωσε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου, ενώ ζήτησε όσες τράπεζες χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να περάσουν υπό δημόσιο έλεγχο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κ.Τσίπρας ήταν σαφής: «Τρίτη- Πέμπτη- Σάββατο μέσα στο ευρώ, Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή έχουμε δραχμή και την Κυριακή δημοψήφισμα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, κάνοντας λόγο για ακροβασίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που βλάπτουν τον τόπο.Το ΠΑΣΟΚ
Εδωσε μια συνέντευξη Τύπου γεμάτη αντιφάσεις για να κρύψει την αμηχανία που του προκαλούν τα δυο στρατηγικά του ατοπήματα με τις εθνικά ανεύθυνες και επικίνδυνες θέσεις του σε σχέση με την Κύπρο και με την απελπισμένη σύμπραξη με τον κ.Καμμένο, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.
Η ΔΗΜΑΡΟ κ. Τσίπρας, δυστυχώς για τον ίδιο, το κόμμα του, αλλά και τη χώρα, δεν διδάχτηκε τίποτα από τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα της Κύπρου, σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ.
Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑΔεν υπάρχει επί της ουσίας καμία διαφοροποίηση μεταξύ τους, καμία άλλη πρόταση, μονάχα ο μονόδρομος των απολύσεων, των εξοντωτικών φόρων, των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει οτι όλα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου, που δεν είναι όμως τυφλός.
Keywords
Τυχαία Θέματα