Σέρρες: Υπογράφηκε η σύμβαση υδροδότησης του Μητρουσίου

13:33 6/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Και επισήμως δόθηκε το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών ενοποίησης των δικτύων ύδρευσης Μητρουσίου – Άνω Καμήλας- Μονοκκλησιάς – Προβατά, όπως και για τη γεώτρηση που θα τροφοδοτεί συμπληρωματικά τα υδραγωγεία των Τοπικών Κοινοτήτων.
Παρουσία του Δημάρχου Π. Αγγελίδη και των μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ κ.κ. Αρβανιτόπουλου Πασχάλη και Μοσχολιού Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Κ. Χασαπίδης και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Εγνατία ΑΤΕΒΕ, υπέγραψαν πριν από λίγο την σύμβαση του έργου ποσού 1.031.968,47 ευρώ πλέον ΦΠΑ

24%, μετά την άδεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου (20-12-2016) για συμβασιοποίηση του.
«Δίνουμε οριστική λύση σ’ ένα τεράστιο χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους του Μητρουσίου. Με την ολοκλήρωση του έργου το χωριό θα έχει για πάντα άφθονο, καθαρό, πόσιμο νερό» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σερρών.
«Η επίλυση του προβλήματος ύδρευσης του Μητρουσίου ήταν η πρώτη προτεραιότητα του σχεδιασμού της ΔΕΥΑΣ. Σήμερα με τη συμβασιοποίηση του μεγάλου αυτού έργου αποδεικνύεται η βούληση και η αποφασιστικότητα μας να θεραπεύσουμε το πρόβλημα οριστικά» τόνισε από την πλευρά του ο Κ. Χασαπίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα