Σέρρες: Το ΕΒΕΣ επιδοτεί τη συμμετοχή των μελών του στην 81η ΔΕΘ

14:13 27/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο 12 του Επιμελητηρίου Σερρών. Αυτό δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης εκφράζοντας ικανοποίηση για την ανταπόκριση των Σερραίων επιχειρηματιών στο κάλεσμα συμμετοχής που απηύθυνε το Επιμελητήριο Σερρών.

« Φέτος το Επιμελητήριο Σερρών κατάφερε και πέτυχε οικονομικά συμφέρουσα συμφωνία με τη Διοίκηση της «ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ» αναφορικά με το κόστος συμμετοχής των εκθετών. Πιο συγκεκριμένα, αντί των 120 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για το stand που θα φιλοξενήσει την επιχείρηση, πλέον και μετά τη συμφωνία, ο κάθε εκθέτης καλείται να καταβάλει μόνο 65 ευρώ/τμ. Το Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο επί χρόνια στηρίζει τη «ΔΕΘ- ΗΕLEXPO ΑΕ», ενοικιάζοντας το Περίπτερο 12 και στεγάζοντας εκεί επιχειρήσεις από όλο το Ν.Σερρών, σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή των Μελών του. Το κόστος συμμετοχής, λόγω της επιδότησης, είναι αισθητά χαμηλότερο και σε συνδυασμό με την ενιαία παρουσία η προβολή που επιτυγχάνεται στο σερραϊκό Περίπτερο 12 είναι σαφώς μεγαλύτερη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.
«’Ετσι δίνεται η δυνατότητα και στις μικρότερες επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην ΔΕΘ» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Γιαννάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα