Σέρρες: Στο Νοσοκομείο οι εξετάσεις για τους υποψηφίους στις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές

13:41 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές και ιατρικές εξετάσεις των υποψηφίων των εισαγωγικών εξετάσεων στις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές από 01/6/2016 έως 30/9/2016. Για την υλοποίηση των εξετάσεων απαιτείται ραντεβού μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2321051410, από 9το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Ο αριθμός των καθημερινά εξεταζομένων καθορίστηκε στα έξι άτομα, λόγω μεγάλων ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό. Επίσης οι υποψήφιοι πραγματοποιούν και εργαστηριακές εξετάσεις (αιματολογικές –ακτινολογικές ).Στην πιστοποίηση

της υγείας των υποψηφίων, εμπλέκονται οι ιατρικές ειδικότητες, Παθολόγοι-Οφθαλμίατροι-ΩΡΛ-Καρδιολόγοι πάντα κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού. Η σειρά των υποψηφίων για τις ιατρικές εξετάσεις καθορίζεται ως εξής: Παραπεμπτικά από τον Παθολόγο για Αιματολογικές -Ακτινολογικές Εξετάσεις, μετέπειτα στον Καρδιολόγο, Οφθαλμίατρο και τέλος στον ΩΡΛ.

The post Σέρρες: Στο Νοσοκομείο οι εξετάσεις για τους υποψηφίους στις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα