Κοζάνη: Με θετική αξιολόγηση η κυβέρνηση προχωρά στην ανάπτυξη

12:54 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την συναίνεση όλων των εκλεγμένων θα πρέπει να ανοίξει ένας ειλικρινείς διάλογος ώστε να υπάρξει ένας σχεδιασμός που θα βγάλει την Δυτική Μακεδονία από τα αδιέξοδα που βρίσκεται, για να υπάρξει ανάπτυξη ώστε να καμφθεί η ανεργία που μαστίζει την περιοχή, τονισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης και στην εκπομπή «Πρωινές διαδρομές μαζί», ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε Κοζάνης

Θέμης Μουμουλίδης.

Οκ. Μουμουλίδης υπογράμμισε ακόμα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες οι θέσεις και οι προτάσεις της περιοχής σε ότι αφορά στην ΔΕΗ και την επόμενη ημέρα της μεταλιγνιτικής εποχής, για τις μετεγκαταστάσεις, τις προσλήψεις αλλά και τον λιγνίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να υπάρξει στόχευση τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον πολιτισμό με συγκεκριμένες προτάσεις.

Εν τω μεταξύ αναμένονται και οι απαντήσεις από την πλευρά της ΔΕΗ ΑΕ αλλά και της κυβέρνησης μετά την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής Κοζάνης τόσο στον Πρόεδρο της επιχείρησης όσο και τον Υπουργό Ενέργειας, για την λειτουργία της ΔΕΗ, τα κριτήρια προσλήψεων, τις μετεγκαταστάσεις την συνύπαρξη της με την τοπική κοινωνία, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ ο κ. Μουμουλίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μετά το τέλος της αξιολόγησης η κυβέρνηση θα μπορέσει να εφαρμόσει ένα τριετές αναπτυξιακό πρόγραμμα προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών. Σε ότι αφορά το πολυνομοσχέδιο το οποίο συζητείτε στην βουλή και αποτελεί μια πολύ δύσκολη διαδικασία, όπως είπε, συνοψίζει όλα εκείνα τα μέτρα που δεν ψηφίστηκαν στο παρελθόν.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη-Δέσποινα Αμαραντίδου

The post Κοζάνη: Με θετική αξιολόγηση η κυβέρνηση προχωρά στην ανάπτυξη appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα