Σέρρες: Στις Σέρρες αύριο ο Υπουργός Ν. Παππάς

08:38 14/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από το εργοστάσιο Σερρών της ΕΒΖ ξεκινά στις 9.10 το πρωί, την επίσκεψη του στις Σέρρες ο Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκος Παππάς αύριο Τετάρτη .

Η επίσκεψη του Ν. Παππά, μετά από πρόσκληση της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ,

για τον απολογισμό των δύο χρόνων κυβερνητικού έργου. Στο εργοστάσιο των Σερρών ο κ. Υπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΕΒΖ Χρήστο Ρώσσιο, τον Δ/ντή του εργοστασίου και τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων. Στις 9.45 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Σερρών. Στις 10.40 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Σερρών με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη και στις 11.15 με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη στο Διοικητήριο. Στις 11.45 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα και το Δ.Σ στου ΕΒΕΣ, στο Επιμελητηριακό Μέγαρο. Επόμενος σταθμός το Εργατικό Κέντρο Σερρών στις 12.45 το μεσημέρι όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Σερρών τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών. Στις 2.15 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους και το απόγευμα στις 7.30 θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή πολιτική ομιλία στην αίθουσα «Κερκίνη» του Ξενοδοχείου «Elpida Resort»

Keywords
Τυχαία Θέματα