Σέρρες: Στάση εργασίας από τους υπαλλήλους των Φυλακών Νιγρίτας

12:45 28/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε στάση εργασίας από τις 9 έως τις 11.30 το πρωί, προχώρησαν σήμερα οι υπάλληλοι του καταστήματος κράτησης Νιγρίτας διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη προσωπικού ενόψει της λειτουργίας της νέας πτέρυγας. «Μέχρι στιγμής έχουν έρθει δύο φύλλα πορείας και οι ανάγκες για τη λειτουργία νέας πτέρυγας είναι 12 άτομα» είπε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Σωματείου υπαλλήλων των Φυλακών Νιγρίτας Γιάννης

Παλατσίδης.

Οι υπάλληλοι είχαν προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει στις 6 Σεπτεμβρίου, ζητώντας να διασφαλισθούν οι συνθήκες με στοιχειώδη κάλυψη σε προσωπικό αλλά και βασικές υποδομές, ενόψει της λειτουργίας νέας πτέρυγας, ζητώντας παράλληλα συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Το τελευταίο άμεσα επετεύχθη αφού σχεδόν δύο ημέρες μετά, υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Φυτράκη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο, όπου δόθηκαν διαβεβαιώσεις για επίλυση των θεμάτων που αφορούν τόσο την υποδομή όσο και τη διασφάλιση του απαιτούμενου προσωπικού για την λειτουργία της νέας πτέρυγας.
«Έχουν ήδη ξεκινήσει σειρά εργασιών προκειμένου να ολοκληρωθούν έργα που απαιτούνται σε επίπεδο υποδομής» είπε ο Παλατσίδης τονίζοντας πως ζητούν νέα συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το θέμα του προσωπικού. Οι υπάλληλοι που αναμένουν την απάντηση από το Υπουργείο για τη νέα συνάντηση, αναμένεται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση αύριο για να αποφασίσουν πως θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα