Σέρρες: Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντικές ημερίδες , στα «όπλα» με την Δήμαρχο Βισαλτίας

15:07 30/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο άκρως ενδιαφέρουσες ημερίδες για ζωτικά ζητήματα του Νομού Σερρών διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και το μεσημέρι παρεχωρήθη συνέντευξη τύπου για το θέμα και περιεχόμενό τους.

Η πρώτη με θέμα «Η Γεωθερμία και η συμβολή της στην Τοπική Ανάπτυξη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων REX στην Νιγρίτα παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκου Μπόλαρη και του Γενικού Γραμματέα Ενέργειας Μιχάλη Βερροιόπουλου όπου για

πρώτη φορά θα παρουσιάσει ως διαβούλευση στην ημερίδα, το νομοθετικό, το θεσμικό πλαίσιο για την γεωθερμία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Ν.Ε Παναγιώτης Κοτρώνης, ενώ θα γίνουν σειρά εισηγήσεων από ειδικούς επιστήμονες.

Σημείο τριβής αποτέλεσε η μη παραχώρηση αίθουσας του Δήμου Βισαλτίας από τη Δήμαρχο Αγνή Δουβίτσα επικαλούμενη – όπως είπε ο κ. Κοτρώνης- πως πρόκειται για κομματική εκδήλωση και πως δεν υπήρξε σχετικό αίτημα (ο ίδιος υποστήριξε πως υποβλήθηκε στις 21 Ιουνίου). Το γεγονός καυτηρίασαν τόσο ο κ. Κοτρώνης όσο και το μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Μιχάλης Καρτερός, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του ο δεύτερος, πως είναι παρών στη συν/ξη τύπου ως μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να μη ταυτιστεί η εκεί παρουσία του και τα λεγόμενά του με την επαγγελματική του ιδιότητα, που είναι Δ/ντής του Δήμου Βισαλτίας. Ο κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα