Σέρρες : Επίθεση Ανδρέα Λοβέρδου κατά ΑλέξηΤσίπρα

13:37 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Eπίθεση από τις Σέρρες κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ Ανδρέας Λοβέρδος, οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του κόμματος χθες το βράδυ.

Ο κ. Λοβέρδος,

σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν την ομιλία του, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει οργανώσει μια συζήτηση περί εκλογών, δημιουργώντας κλίμα αστάθειας.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, είπε, προσθέτοντας πως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ζητούμε εκλογές, αλλά όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο. Εξέφρασε το παράπονο πως το ΠΑΣΟΚ χρεώθηκε τα πάντα και δεν πιστώθηκε τίποτε.
Επιτέθηκε κατά του κ.Τσίπρα , κατηγορώντας τον ως δημαγωγό, λέγοντας πως οδηγεί την χώρα στο 2014, μόνο και μόνο για να είναι Πρωθυπουργός , ενώ το κακό που έκανε στην χώρα είναι πολύ μεγάλο. Ήρθε η ώρα όταν ο λαός κληθεί να κρίνει, να στηρίξει την Δημοκρατική Συμπαράταξη ώστε να αυξηθεί η πολιτική της δύναμη και να την καταστήσει ισχυρή αυξάνοντας τα ποσοστά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα