Σειρά εκδηλώσεων για θηλάζουσες μητέρες στον Εύοσμο

12:17 18/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ
Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου εορτάζεται στη χώρα μας ως η παγκόσμια Εβδομάδα του Μητρικού Θηλασμού. Το φετινό θέμα είναι «Μητρικός θηλασμός και εργασία: Ας το κάνουμε να πετύχει». Στο πλαίσιο του εορτασμού ΤΟ ΚΥΑΤ ΕΥΟΣΜΟΥ και τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ οργανώνουν σειρά εκδηλώσεων από 2 μέχρι 6 Νοεμβρίου 2015 στους χώρους του Κέντρου Υγείας.
Συγκεκριμένα:-ΔΕΥΤΕΡΑ 2/11 10.30: Τελετή έναρξης των εκδηλώσεων με χαιρετισμούς από τον Υποδιοικητή της 3ης
ΥΠΕ, τον Αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής προστασίας και προαγωγής Δημόσιας υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλιου σχετικά με τις θέσεις δημόσιου θηλασμού και της διευθύντριας του ΚΥΑΤΕ. Έκθεση έργων τέχνης εμπνευσμένων από το Μητρικό Θηλασμό, σε συνεργασία με το Εργαστήρι ζωγραφικής και δημιουργικής έκφρασης KRISTIBONΙ, που θα παραμείνει στο ΚΥΑΤΕ όλες τις ημέρες εορτασμού.-ΤΡΙΤΗ 3/11: Επίδειξη χαλαρωτικού μασάζ βρεφών πριν το θηλασμό. Ομάδες 10 ατόμων με δηλώσεις συμμετοχής.-ΤΕΤΑΡΤΗ 4/11: Επίδειξη ασκήσεων ενδυνάμωσης κορμού σε θηλάζουσες γυναίκες, σε συνεργασία με το γυμναστήριο SPORTING GYM. Ομάδες 10 ατόμων με δηλώσεις συμμετοχής.-ΠΕΜΠΤΗ 5/11: Συμβουλευτική θηλασμού για νυν και μέλλουσες μητέρες από Παιδιάτρους και Μαίες του ΚΥΑΤ. Ομάδες 20 ατόμων με δηλώσεις συμμετοχής.-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11: Παρουσίαση πρωτότυπου θεματικού κουκλοθέατρου από Επισκέπτρια Υγείας για παιδιά και ενήλικες και ταινία/παραμύθι για παιδιά νηπιαγωγείων από Μαία.Καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στους χώρους του Κ.Υ. θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό για το μητρικό θηλασμό και θα προβάλλονται βίντεο των UNICEF, WABA, Αλκυόνη. Επίσης, θα υπάρχει και έκθεση με αφίσες σχετικές με το φετινό θέμα (Μητρικός θηλασμός και εργασία).Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 14:00

Για συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τις ομάδες γυμναστικής, μασάζ και συμβουλευτικής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ιατρείο Μαιών του Κ.Υ στο τηλ.2310387772 εσωτ. 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα