Έργα αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες στο δήμο Τυρνάβου

17:54 23/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Τυρνάβου για την αποτίμηση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών λόγω των πλημμύρων στην περιοχή Αργυροπουλίου – Λυγαριάς.

Έτσι με βάση τις εντοπισμένες ανάγκες χρειάζονται να γίνουν έργα: διευθέτησης των χειμάρρων, εμβάθυνση και κατασκευή πτερυγώσεων, αποκατάσταση αγροτικών δρόμων, αποκατάσταση της γέφυρας Καναρά, ασφαλτοστρώσεις καθώς και άλλες παρεμβάσεις που θα γίνουν με ευθύνη του Δήμου και της Περιφέρειας.
Ήδη στην περιοχή

εργάζονται μηχανήματα που από τη Δευτέρα θα ενισχυθούν με άλλα δύο μηχανήματα της Περιφέρειας που θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στην αγροτική οδοποιία.
Επίσης αποφασίστηκε η απαγόρευση διέλευσης στη γέφυρα Καναρά μετά από τις ζημίες που έχει υποστεί. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Χρ. Λυτροκάπης, διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Θεσσαλίας, Χρ. Καραμπούζης, Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δημ. Γερακίνης διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Τυρνάβου και Ν. Παπαδούλης, καθω΄ς και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών έργων Κ. Κουλιός και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Τσιόπας.
Συμφωνήθηκε τέλος η πορεία των εργασιών να επανεκτιμηθεί σε επόμενη συνάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα