Οι μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο και η κινητικότητα, στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης

14:11 27/3/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξετάστηκε η πορεία των μεταρρυθμίσεων που προωθούνται σε
οργανισμούς του Δημοσίου και υπουργείων, καθώς και η πορεία του θεσμού της κινητικότητας. Επίσης, όπως επισημάνθηκε από κυβερνητικές πηγές, κατά τη συνεδρίαση δεν συζητήθηκαν θέματα του πολυνομοσχεδίου, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή.

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα γίνει το καλύτερο για την κοινωνία, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης. Μετά τη συνεδρίαση, ακολούθησε σύσκεψη, του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλου, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, ενόψει την κατάθεσης, αύριο, του πολυνομοσχεδίου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας με τους πολιτικούς συντάκτες έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε πως θα ενημερώσει σήμερα τους βουλευτές της ΝΔ και αύριο του ΠΑΣΟΚ για το σκέλος του πολυνομοσχεδίου που αφορά το υπουργείο Ανάπτυξης.
Είπε επίσης ότι θέλει να πιστεύει πως όταν οι βουλευτές το διαβάσουν θα συμφωνήσουν.

Διαβάστε επίσης: Συνεδριάζει υπο τον Σαμαρά το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης
Keywords
Τυχαία Θέματα