Σάμος: Το νέο ΚΑΠΗ εγκαινίασε ο Δήμος

11:45 16/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το κοινωνικό καφενείο, το φυσικοθεραπευτήριο, την αίθουσα της χορωδίας και τα γραφεία του νέου ΚΑΠΗ που στεγάζονται στο κτίριο της Σαμιακής Αγοράς εγκαινίασε η Δημοτική Αρχή . Τους νέους χώρους ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ευσέβιος ενώ στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και των δύο ΚΑΠΗ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μητροπόλεως η οποία γέμισε ασφυκτικά καθώς είχαν μεταφερθεί με λεωφορείο από το Καρλόβασι τα μέλη

του ΚΑΠΗ της περιοχής. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος, ενώ το καλωσόρισμα όλων έκανε η Δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΝΠΔΔ Σαμιακή Αρωγή, Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος ενώ στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής Κυριάκος Πατσίδης.

Ακολούθησε η χορωδία του ΚΑΠΗ Σάμου που απέδωσε πέντε τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Σταύρου Βουρούδη και τον Στράτο Ασβεστά στο κρουστό, για να συνεχίσει η χορωδία και ορχήστρα του ΚΑΠΗ Καρλοβασίου με γνωστά αγαπημένα τραγούδια και την συνοδεία μπουζουκιού, αρμόνιου και κρουστών.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα