Σάμος: Παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου και…ανθρωπιάς

10:11 23/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με σκορ 3-4 για την ομάδα της 79 ΑΔΤΕ ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας με την Αθλητική Ένωση Βαθύλου Πανασαμιακού που είχε ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Το ποσό των 590,30 ευρώ που συγκεντρώθηκε, σύμφωνα με επιθυμία των υπευθύνων του Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου», θα διανεμηθεί σε φαρμακεία της πόλης, για τη συμμετοχή

σε πληρωμές φαρμακευτικών συνταγών σε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα.

Η ομάδα του Βαθύλου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ κ. Δημοσθένη Βιτεντζάκη και το επιτελείο του για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι που διοργανώσαμε τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα σε συνεργασία με την 79 ΑΔΤΕ. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας Ευχαριστούμε τους φορείς του τόπου (Αντιπεριφερειάρχη – Δημοτικούς Συμβούλους – Προέδρους ΝΠΔΔ, Διοικητές Σωμάτων Ασφαλείας), τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές, αλλά και τους πολλούς φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Είμαστε χαρούμενοι για το ποσό που μαζέψαμε αλλά και για το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα 3-4 για την 79 ΑΔΤΕ γιατί είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα. Ακόμη είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που με τη βοήθεια τη δική σας, βάλαμε γκολ στην ανθρωπιά, στη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα