Σάμος: Με το δεξί ο ΑΣ Κέρκης

13:29 15/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νίκη 3-2 σετ έκανε ποδαρικό ο ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου νικώντας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι( της φετινής χρονιάς) την φορμαρισμένη ομάδα της Καλαμάτας.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Κέρκη προηγήθηκε στο σκορ έναντι της Καλαματας ,με την δεύτερη ,να ακολουθεί κατα πόδας και μην αφήνει ούτε στιγμή να της ξεφύγει με μεγάλη διαφορά. Στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει το σετ

με 23-25.

Στο δεύτερο σετ ,οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα .Ωστόσο,ο Κέρκης κάνοντας ένα σερί 4-0(στο 21-17), κατάφερε να κερδίσει την μαχητική Καλαμάτα με 25-19.

Στο τρίτο σετ,οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι , δείχνοντάς ότι μπορούν να το κερδίσουν. Όμως, η ομάδα από την Καλαμάτα κατάφερε να πάρει το σετ με 23-25, παρ’ότι για ένα χρονικό διάστημα βρισκόταν πίσω στο σκορ .

Στο τέταρτο σετ,η ομάδα του Κέρκη πήρε το προβάδισμα μία διαφορά τριών και πέντε πόντων ,κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι παρά τα λάθη στα οποία υπέπεσαν δεν σταμάτησαν να παλεύουν για την κατάκτηση του σετ. Ύστερα από μεγάλη μάχη στο Φιλέ η ομάδα του Μαραθοκάμπου πήρε το καθοριστικό σετ με 26-24.

Στο ταϊ μπρέικ ,η ομάδα του Κέρκη συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και παρ όλη την αντίσταση της Καλαμάτας που πάλεψε μέχρι τέλους , επικράτησε τελικά με 15-6.

*Να σημειωθεί ότι ,λίγο πριν διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες,ο προπονητής του Κέρκη Μαραθοκάμπου και της Εθνικής Εφήβων , Θανάσης Πανούσος, απένειμε τιμητική πλακέτα στους Σπύρο και Άρη Χανδρινό της ομάδος της Καλαματας,για την συμμετοχή τους,στην Εθνική Παίδων που κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ( Βόλεϊ), που θα διεξαχθεί στην Σλοβακια και την Τσεχία από τις 7 έως 15 Απριλίου.

All-focus

Τα σετ (3-2):23-25, 25-19, 23-25, 26-24, 15-6 . Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μιχαήλογλου – Καραδημητρίου

Παίκτες

ΑΣ Κέρκης( Θανάσης Πανούσος): Κονδύλης ,Γιαννόπουλος, Ηλιάδης,Λιόντας , Οικονόμου,Βοσδογάννης,Βουρονίκος, Καλαμοβράκης,Αρετούλης, Ιωαννίδης, Λεβογιάννης,Αθανασάκης, Κνίτης, Βραχνής, Καφαντάρης.

ΑΟ Καλαμάτα 80( Χρήστος Δημητρακόπουλος): Σπ.Χανδρινός, Μπεσής, Εξαρχέας ,Σαμουήλ , Α.Χανδρινός, Αγγέλης,Μαδούρας, Μπουσούνης ,Μανιατέας , Ντάκουρης.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα